Shine bright like a diamond 

A Star is born

Dit 1-op-1 instapprogramma is de sleutel tot jouw nieuwe ik en legt de focus op empowerment.  

A Star is Born is de spreekwoordelijke schop onder je kont om verandering teweeg te brengen of om eindelijk voor die grote droom te gaan. 

Samen ontdekken we jouw identiteit en stellen we jouw doelen scherp. Zo ga jij fonkelen van zelfvertrouwen en ligt succes binnen handbereik. 
Na dit traject: 
man-bright-orange-coat-sits-stool-pink-room-with-pink-yellow-color

On Stage 

Ook On Stage is een instaptraject, een soort proeverij voor het totaalplaatje. Bij deze individuele coaching leggen we de nadruk op kleur en styling in een professionele setting om de meest krachtige versie van jezelf te onthullen. 

Samen creëren we jouw professionele looks en garderobe waardoor alle hoofden gaan draaien. Ik adviseer je qua kleur en stijl voor één seizoen en ontdek samen met jou de geknipte styling die past bij jouw persoonlijkheid.

Na dit traject: 

The Red Carpet 

Wil je zowel een boost voor jouw mindset als advies over jouw imago en bijpassende looks, dan ga ik graag nog een sprongetje verder en rol ik de rode loper voor je uit.

The Red Carpet is de perfecte combinatie van mijn 2 instapprogramma’s A Star is Born en On Stage. Deze 1-op-1 VIP-coaching is ideaal voor wie wil werken aan identiteit en de focus wil leggen op empowerment, kleur én stijl. 

Na dit traject: 

The Oscars 

Dit intense traject is eigenlijk The Red Carpet met nog nét dat tikkeltje meer. De spreekwoordelijke kersjes op de taart zijn enerzijds de focus op hospitality, maar ook het advies voor jouw complete garderobe. Dit zowel professioneel als casual én voor 2 seizoenen. The Oscars is hierdoor mijn all-in-one programma aangezien we alle aspecten van The Shining Four onder de loep nemen. 

Samen kijken we zowel naar de binnen- en buitenkant en stap je vol zelfvertrouwen door het leven. Maar we hebben ook aandacht voor omgangsvormen en hospitality waardoor de wereld én jouw klanten aan jouw voeten liggen. Afsluiten doen we met een personal branding shoot om jouw totale make-over vast te leggen.
Na dit programma: 
man-bright-orange-coat-sits-stool-pink-room-with-pink-yellow-color 21